Neem een kijkje

Ons kindercentrum AylaGaya staat voor persoonlijke kinderopvang op maat. Het is een plek waar kleine en grote mensen elkaar dagelijks ontmoeten. In onze opvang streven wij naar optimale zorg, aandacht en liefde voor uw kind en hebben daarbij veel aandacht voor de wijze waarop u uw kind op wilt laten groeien. Ons aanbod is zeer flexibel en wij staan voor kwaliteit, veiligheid en plezier.In onze moderne gebouwen aan de Asterweg in Amsterdam-Noord bieden wij kinderopvang aan kinderen van 0-4 jaar. Ook verzorgen wij buitenschoolse opvang voor kinderen van de basisschool.Goede redenen om voor kindercentrum Ayla Gaya te kiezen zijn:

  
    Bouwen
  • Veel aandacht voor de individuele behoefte van uw kind.

  • Ervaren, betrokken en (natuurlijk) gediplomeerd personeel.

  • Ruim opgezette binnen- en buitenruimtes.

  • Het gehele jaar geopend, dus geen vakantiesluiting.

  • Opvang voor halve dagen is bij ons mogelijk!

  • Ruime openingstijden van 07.30 tot 18.30 uur.


 

Dus wat let u om eens bij ons te komen kijken, met of zonder uw kind, om de sfeer te proeven en uw vragen te stellen. De koffie staat in elk geval klaar.


Onze visie

kindercentrum Ayla Gaya is er op ingericht om naast 'gewone'kinderen (80-90%) ook kinderen op te vangen die net wat meer zorg nodig hebben (10-20%). Dit kunnen kinderen zijn met een (lichte) lichamelijke of verstandelijke handicap, maar ook kinderen met een chronische ziekte, of gebruiksaanwijzing. Ze hebben net iets meer aandacht nodig.

In onze visie zijn ook kinderen die iets meer zorg nodig hebben in de eerste plaats kinderen. Ze willen graag ontdekken en spelen. Deze kinderen krijgen, hoe jong ze ook zijn, al snel het stempel opgedrukt dat ze anders zijn. Door deze kinderen op te vangen in een regulier kindercentrum blijven ze kind onder de 'gewone' kinderen.